Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Guinee

Woningen te koop in Guinee

Guinee, officieel de Republiek Guinee, is een West-Afrikaanse staat. Het grenst aan Guinee-Bissau en Senegal in het noorden, Mali in het noorden en noordoosten, Ivoorkust in het zuidoosten, Liberia en Sierra Leone in het zuiden, Atlantische Oceaan in het westen. Conakry is de hoofdstad. Andere belangrijke steden zijn Kankan, Labé en Kindia.

Guinee boekt gestaag vooruitgang in zijn economie in het algemeen en ook op de onroerendgoedmarkt en het aantal te koop staande woningen in Guinee.

Dit is ook te danken aan de formele wetten en het beleid op het land dat in Guinea, in tegenstelling tot veel Afrikaanse staten, traditionele landrechten erkennen. De Ebola-uitbraak heeft gedeeltelijk de economische manoeuvres van de staat en buitenlandse investeringen naar het land geblokkeerd

Guinee is lid van de Economische en Monetaire Unie van West-Afrika en in de hoofdstad Conakry zijn de meeste economische activiteiten geconcentreerd. De economische en gezondheidscrisis heeft ook en onvermijdelijk gevolgen gehad voor investeringen in de vastgoedsector.

Het is een typische Afrikaanse stad, in feite is het chaotisch en druk, het is vrij veilig, zelfs als sommige wijken zoals Madina en Avenue de la République geen goede reputatie genieten.

Als u geïnteresseerd bent in het vinden van onroerend goed te koop in Guinee en vooral in de hoofdstad, raden wij Kaloum aan, waar de meeste kantoren, accommodaties en banken zich bevinden, evenals het havengebied

2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB